Ανακαλύψτε τις γεύσεις της Ελλάδας

Μαρμελάδα & Οφέλη για την Υγεία

Χωρίς χοληστερόλη

Σε αντίθεση με το βούτυρο, τη μαργαρίνη, το άλειμα σοκολάτας και τα τυριά, οι μαρμελάδες δεν συμβάλλουν στην περιεκτικότητα χοληστερόλης και λίπους στο σώμα σας. Η μαρμελάδα βοηθά στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους όταν ακολουθείτε τα προτεινόμενα μεγέθη μερίδας.

Μεγάλη πηγή ενέργειας και ινών

Οι μαρμελάδες είναι πλούσιες σε σάκχαρα και μια εξαιρετική πηγή ενέργειας και ινών. Μειώνουν την πείνα, μας βοηθούν να τρώμε λιγότερο. Με αυτόν τον τρόπο μειώνουν επίσης τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2.

Μειώση του κίνδυνου για εγκεφαλικού επεισοδίου, καρδιακή προσβολή και καρδιαγγειακές παθήσεις

Η μαρμελάδα που παρασκευάζεται με κομμάτια από υγιή φρούτα μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου εγκεφαλικού επεισοδίου, καρδιακής προσβολής και όλων των άλλων πιθανών καρδιαγγειακών παθήσεων.

Μεγάλη πηγή αντιοξειδωτικών

Η μαρμελάδα έχει τα περισσότερα οφέλη για την υγεία των φρούτων, κυρίως, αντιοξειδωτική δύναμη που καταπολεμά τον καρκίνο. Μπορεί να συμβάλει στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης διαφόρων καρκίνων, ιδίως καρκίνου του στόματος, του στομάχου και του παχέος εντέρου. Σε έγκυες γυναίκες, μειώστε τον κίνδυνο ελαττωμάτων του νευρικού σωλήνα, της spina bifida.

ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

el