Ανακαλύψτε τις γεύσεις της Ελλάδας

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΟΥ ΜΕΛΙΟΥ

Το μέλι μας είναι πολύ σπάνιο, η συγκομιδή του γίνεται σε παρθένα δάση. Το ευρύ φάσμα του ορεινού υψομέτρου προσφέρει μια πλούσια ποικιλομορφία από μια πληθώρα φυσικών φυτών σε δασικές τοποθεσίες μακριά από οποιαδήποτε ανθρώπινη δραστηριότητα. Οι κύριες πηγές του νέκταρ είναι τα φυτά της περιοχής όπως τα άγρια φύλλα, άγριο θυμάρι, άγρια ρίγανη, άγριο βατόμουρο, βελανιδιά, κάστανο, πεύκο και διάφοροι θάμνοι.

Η εξαιρετική ποιότητα και η ντελικάτη γεύση οφείλονται στην πλούσια άγρια χλωρίδα και στη βιοποικιλότητα της ελληνικής γης.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΟΥ ΜΕΛΙΟΥ

Το μέλι μας είναι πολύ σπάνιο, συγκομιδή του γίνεται σε παρθένα δάση. Το ευρύ φάσμα του ορεινού υψομέτρου προσφέρει μια πλούσια ποικιλομορφία από μια πληθώρα φυσικών φυτών σε δασικές τοποθεσίες μακριά από οποιαδήποτε ανθρώπινη δραστηριότητα. Οι κύριες πηγές του νέκταρ είναι τα φυτά της περιοχής όπως τα άγρια φύλλα, άγριο θυμάρι, άγρια ρίγανη, άγριο βατόμουρο, βελανιδιά, κάστανο, πεύκο και διάφοροι θάμνοι.

Η εξαιρετική ποιότητα και η ντελικάτη γεύση οφείλονται στην πλούσια άγρια χλωρίδα και στη βιοποικιλότητα της ελληνικής γης.

Η ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ

Το ταξίδι της συγκομιδής μας οδηγεί σε μερικά από τα πιο απομακρυσμένα και ανέγγιχτα δάση στους πρόποδες του Ολύμπου. Από τον Απρίλιο έως τον Νοέμβριο, οδηγούμε τις μέλισσες σε απρόσιτα εδάφη και τις μεταφέρουμε κάθε μήνα, έτσι ώστε να αποκτήσουν το εξαιρετικό μέλι από τα δέντρα και τα άγρια φυτά.

Το μέλι εξάγεται κάτω από τους 35 ° C, που είναι η συνήθης θερμοκρασία της κυψέλης, με αποτέλεσμα όλα τα θεραπευτικά ένζυμα και τα εξαιρετικά αρώματα να παραμένουν άθικτα. Το μέλι είναι αφιλτράριστο για να διατηρήσει τα ευεργετικά οργανικά κατάλοιπα.

Η ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ

Το ταξίδι της συγκομιδής μας οδηγεί σε μερικά από τα πιο απομακρυσμένα και ανέγγιχτα δάση στους πρόποδες του Ολύμπου. Από τον Απρίλιο έως τον Νοέμβριο, οδηγούμε τις μέλισσες σε απρόσιτα εδάφη και τις μεταφέρουμε κάθε μήνα, έτσι ώστε να αποκτήσουν το εξαιρετικό μέλι από τα δέντρα και τα άγρια φυτά.

Το μέλι εξάγεται κάτω από τους 35 ° C, που είναι η συνήθης θερμοκρασία της κυψέλης, με αποτέλεσμα όλα τα θεραπευτικά ένζυμα και τα εξαιρετικά αρώματα να παραμένουν άθικτα. Το μέλι είναι αφιλτράριστο για να διατηρήσει τα ευεργετικά οργανικά κατάλοιπα.

Η ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ

Το ταξίδι της συγκομιδής μας οδηγεί σε μερικά από τα πιο απομακρυσμένα και ανέγγιχτα δάση στους πρόποδες του Ολύμπου. Από τον Απρίλιο έως τον Νοέμβριο, οδηγούμε τις μέλισσες σε απρόσιτα εδάφη και τις μεταφέρουμε κάθε μήνα, έτσι ώστε να αποκτήσουν το εξαιρετικό μέλι από τα δέντρα και τα άγρια φυτά.

Το μέλι εξάγεται κάτω από τους 35 ° C, που είναι η συνήθης θερμοκρασία της κυψέλης, με αποτέλεσμα όλα τα θεραπευτικά ένζυμα και τα εξαιρετικά αρώματα να παραμένουν άθικτα. Το μέλι είναι αφιλτράριστο για να διατηρήσει τα ευεργετικά οργανικά κατάλοιπα.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ISO 22000:2018

Η εξαιρετική συσκευασία του μελιού MYST ειδικά σχεδιασμένη για να σφραγίζει την ποιότητα και διατηρεί ανέπαφο αυτόν τον πολύτιμο θησαυρό. Με κύριο στόχο την αναβίωση και προβολή της γαστρονομικής κληρονομιάς της Ελλάδας.

Όλες οι διαδικασίες από τη συγκομιδή έως τη συσκευασία πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις αρχές και τους κανόνες του HACCP & ISO 22000:2018.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ISO 22000:2018

Η εξαιρετική συσκευασία του μελιού MYST ειδικά σχεδιασμένη για να σφραγίζει την ποιότητα και διατηρεί ανέπαφο αυτόν τον πολύτιμο θησαυρό. Με κύριο στόχο την αναβίωση και προβολή της γαστρονομικής κληρονομιάς της Ελλάδας.

Όλες οι διαδικασίες από τη συγκομιδή έως τη συσκευασία πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις αρχές και τους κανόνες του HACCP & ISO 22000:2018.

Η Ιστορία του Άγριου Μελιού

ΜΕΛΙ & ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

el