Τα προϊόντα MYST® εμφιαλώνονται από πιστοποιημένη εγκατάσταση ISO 22000, παρέχοντας την ποικιλία “δέντρο Πιερίας", η οποία ανθίζει μόνο στους πρόποδες του Ολύμπου.
Δεσμευμένη στην τελειότητα από όλες τις πλευρές, κάθε MYST® εμφιαλώνεται ξεχωριστά από το προσωπικό μας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000.
Αυτό το Διεθνές Πρότυπο διασφαλίζει ότι η εγκατάσταση έχει τη δυνατότητα να ελέγχει τους κινδύνους για την ασφάλεια των τροφίμων, προκειμένου να διασφαλίζεται η ασφάλεια των τροφίμων κατά την ανθρώπινη κατανάλωση.
Χρησιμοποιούνται τα πλέον προηγμένα και αποκλειστικά φυσικά συστήματα παραγωγής, όπως καθαρισμός, πλύσιμο, λείανση και διήθηση στις καλύτερες θερμικές συνθήκες (με εκχύλιση εν ψυχρώ), ώστε να μην υπάρχει αλλοίωση ή απώλεια των φυσικών συστατικών των προϊόντων.
Πιστοποιημένος αριθμός μονάδας εμφιάλωσης: EL 40678