Ανακαλύψτε τις γεύσεις της Ελλάδας

Η ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΜΕΙΓΜΑΤΩΝ

Το ταξίδι μας ξεκίνησε αναμειγνύοντας αρώματα των ελληνικών βοτάνων και λαχανικών με ένα εξαιρετικό ανθό αλατιου που συλλέγεται από την Αλυκή Κίτρος στους πρόποδες του Ολύμπου.

Κύρια δράση μας είναι η δημιουργία εξειδικευμένων μαγειρικών μειγμάτων υψηλής γαστρονομικής και διατροφικής αξίας για όλη την Ελληνική κουζίνα

Δεσμευμένοι στην τελειότητα σε όλες τις πτυχές, χρησιμοποιούμε μόνο το μη επεξεργασμένο προϊόν, το οποίο είναι απαλλαγμένο από χημικά πρόσθετα και περιέχει μόνο φυσικά συστατικά. Ενώ τόσο η διαδικασία ανάμειξης όσο και η διαδικασία συσκευασίας είναι πιστοποιημένες με ISO 22000.

Η ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΜΕΙΓΜΑΤΩΝ

Το ταξίδι μας ξεκίνησε αναμειγνύοντας αρώματα των ελληνικών βοτάνων και λαχανικών με ένα εξαιρετικό ανθό αλατιου που συλλέγεται από την Αλυκή Κίτρος στους πρόποδες του Ολύμπου.

Our main activity is the creation of specialized culinary mixes of high culinary and nutritional value for all Greek cuisine.

Δεσμευμένοι στην τελειότητα σε όλες τις πτυχές, χρησιμοποιούμε μόνο το μη επεξεργασμένο προϊόν, το οποίο είναι απαλλαγμένο από χημικά πρόσθετα και περιέχει μόνο φυσικά συστατικά. Ενώ τόσο η διαδικασία ανάμειξης όσο και η διαδικασία συσκευασίας είναι πιστοποιημένες με ISO 22000.

‘’ Το "αλμυρό" είναι μία από τις πέντε βασικές γεύσεις που μπορεί να ανιχνεύσει η ανθρώπινη γλώσσα.  Αυτές οι 5 γεύσεις είναι: αλμυρό, γλυκό, πικρό, ξινό και ουμάμι. .

‘’ Το "αλμυρό" είναι μία από τις πέντε βασικές γεύσεις που μπορεί να ανιχνεύσει η ανθρώπινη γλώσσα.  Αυτές οι 5 γεύσεις είναι: αλμυρό, γλυκό, πικρό, ξινό και ουμάμι. .

ΑΝΘΟΣ ΑΛΑΤΙΟΥ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Το θαλασσινό αλάτι είναι απαραίτητο για την καλή υγεία, επομένως οι άνθρωποι δεν πρέπει να το αφαιρούν εντελώς από τη διατροφή τους. Το νάτριο στο αλάτι βοηθά στον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης και είναι απαραίτητο για τη λειτουργία των νεύρων και των μυών. Οι άνθρωποι πρέπει να τρώνε αλάτι για τη φυσιολογική λειτουργία των κυττάρων και για να διατηρήσουν την όξινη ισορροπία του αίματος.

Ο ανθός αλατιού περιέχει φυσικό ιώδιο, το οποίο είναι ένα άλλο απαραίτητο θρεπτικό συστατικό. Τα άτομα με ανεπάρκεια ιωδίου μπορεί να αναπτύξουν βρογχοκήλη και μια σειρά από άλλα συμπτώματα. Η έλλειψη ιωδίου μπορεί επίσης να προκαλέσει κακή ανάπτυξη και γνωστικές διαταραχές στα παιδιά.

Ωστόσο, ο κίνδυνος χαμηλού ιωδίου μπορεί να είναι υψηλότερος στην Ευρώπη και σε άλλες περιοχές του κόσμου και σε άτομα που δεν τρώνε γαλακτοκομικά, αρτοσκευάσματα ή επιτραπέζιο αλάτι.

Το θαλασσινό μας αλάτι περιέχει φυσικά σε μικρό ποσοστό ιώδιο, μαγνήσιο, ασβέστιο, κάλιο και άλλα θρεπτικά συστατικά.

ΑΝΘΟΣ ΑΛΑΤΙΟΥ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Το θαλασσινό αλάτι είναι απαραίτητο για την καλή υγεία, επομένως οι άνθρωποι δεν πρέπει να το αφαιρούν εντελώς από τη διατροφή τους. Το νάτριο στο αλάτι βοηθά στον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης και είναι απαραίτητο για τη λειτουργία των νεύρων και των μυών. Οι άνθρωποι πρέπει να τρώνε αλάτι για τη φυσιολογική λειτουργία των κυττάρων και για να διατηρήσουν την όξινη ισορροπία του αίματος.

Ο ανθός αλατιού περιέχει φυσικό ιώδιο, το οποίο είναι ένα άλλο απαραίτητο θρεπτικό συστατικό. Τα άτομα με ανεπάρκεια ιωδίου μπορεί να αναπτύξουν βρογχοκήλη και μια σειρά από άλλα συμπτώματα. Η έλλειψη ιωδίου μπορεί επίσης να προκαλέσει κακή ανάπτυξη και γνωστικές διαταραχές στα παιδιά.

Ωστόσο, ο κίνδυνος χαμηλού ιωδίου μπορεί να είναι υψηλότερος στην Ευρώπη και σε άλλες περιοχές του κόσμου και σε άτομα που δεν τρώνε γαλακτοκομικά, αρτοσκευάσματα ή επιτραπέζιο αλάτι.

Το θαλασσινό μας αλάτι περιέχει φυσικά σε μικρό ποσοστό ιώδιο, μαγνήσιο, ασβέστιο, κάλιο και άλλα θρεπτικά συστατικά.

ΑΝΘΟΣ ΑΛΑΤΙΟΥ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Το θαλασσινό αλάτι είναι απαραίτητο για την καλή υγεία, επομένως οι άνθρωποι δεν πρέπει να το αφαιρούν εντελώς από τη διατροφή τους. Το νάτριο στο αλάτι βοηθά στον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης και είναι απαραίτητο για τη λειτουργία των νεύρων και των μυών. Οι άνθρωποι πρέπει να τρώνε αλάτι για τη φυσιολογική λειτουργία των κυττάρων και για να διατηρήσουν την όξινη ισορροπία του αίματος.

Ο ανθός αλατιού περιέχει φυσικό ιώδιο, το οποίο είναι ένα άλλο απαραίτητο θρεπτικό συστατικό. Τα άτομα με ανεπάρκεια ιωδίου μπορεί να αναπτύξουν βρογχοκήλη και μια σειρά από άλλα συμπτώματα. Η έλλειψη ιωδίου μπορεί επίσης να προκαλέσει κακή ανάπτυξη και γνωστικές διαταραχές στα παιδιά.

Ωστόσο, ο κίνδυνος χαμηλού ιωδίου μπορεί να είναι υψηλότερος στην Ευρώπη και σε άλλες περιοχές του κόσμου και σε άτομα που δεν τρώνε γαλακτοκομικά, αρτοσκευάσματα ή επιτραπέζιο αλάτι.

Το θαλασσινό μας αλάτι περιέχει φυσικά σε μικρό ποσοστό ιώδιο, μαγνήσιο, ασβέστιο, κάλιο και άλλα θρεπτικά συστατικά.

PREMIUM BLENDS ΑΝΘΟΣ ΑΛΑΤΙΟΥ

ΑΝΘΟΣ ΑΛΑΤΙΟΥ

ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΑΛΑΤΙ

ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΑ ΜΑΣ

el