Ανακαλύψτε τις γεύσεις της Ελλάδας

SPECIALIST ΒΡΑΒΕΙΑ 2023

Gold Award SPECIALIST AWARDS 2023

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι κερδίσαμε το Χρυσό μετάλλιο για την ποιότητα του παλαιωμένου βαλσάμικου.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ

Εξαιρετική ισορροπημένη γεύση με έντονη επίγευση. Πολυπλοκότητα στη μύτη, πρωτοτυπία τα φιρίκια. Βγαίνει το φιρίκι ευχάριστα στη μύτη και στο στόμα. Άριστη ισορροπία. Πολύ ωραίο συνολικά.

SPECIALIST AWARDS 2023

Χάλκινο Βραβείο SPECIALIST AWARDS 2023

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι κατακτήσαμε το Χάλκινο μετάλλιο για την ποιότητα του βιολογικού μελιού του δάσους.

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ

Ωραία κρυστάλλωση, ομοιόμορφη. Βοτανικότητα. Πολύ ωραίο κεχριμπαρένιο χρώμα. Ωραίο και ισορροπημένο άρωμα και γεύση. Πολύ ωραία υφή! Γευστικό προιόν με ωραίες εντάσεις.

OLIMPIA HEALTH & NUTRITION 2021

Χάλκινο Βραβείο HEALTH & NUTRITION OLYMPIA 2021

Το MYST Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο αναλύθηκε από τον Δρ. Προκόπιο Μαγιάτη στη Σχολή Φαρμακευτικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι πιστοποιημένο ότι παρέχει 456 mg / Kg (> 250 mg/Kg) υδροξυτυροσόλης, τυροσόλης ή των παραγώγων τους.

LONDON IOOC 2020

Ασημένιο Μετάλλιο Ποιότητας ΛΟΝΔΙΝΟ IOOC 2020

Με τιμή σας ανακοινώνουμε οτι κερδίσαμε και δευτερο βραβείο (ασημένιο μετάλλιο) για την ποιότητα του Ελαιολάδου MYST. Συμμετείχαμε στον μεγαλύτερο Ευρωπαικό Διαγωνισμό London Olive Oil Contest ανάμεσα σε 511 ελαιόλαδα, απο 25 διαφορετικές χώρες!

Με πίστη και αφοσίωση στην ελιά της Πιερίας εργαζόμαστε εδώ και χρόνια με κύριο στόχο την προώθηση του Ολύμπου και των προϊόντων του.

ATHIOC 2020

Ασημένιο Μετάλλιο Ποιότητας ΑΘΗΝΑ IOC 2020

Με τιμή σας ανακοινώνουμε οτι κερδίσαμε το ασημένιο μετάλλιο για την ποιότητα του Ελαιολάδου MYST. Λάβαμε μέρος στον Διαγωνισμό Athena Olive Oil Competition ανάμεσα σε 430 ελαιόλαδα που συμμετείχαν, απο 17 διαφορετικές χώρες!

Με πίστη και αφοσίωση στην ελιά της Πιερίας εργαζόμαστε εδώ και χρόνια με κύριο στόχο την προώθηση του Ολύμπου και των προϊόντων του.

JOOP 2020

Ασημένιο Μετάλλιο Ποιότητας ΙΑΠΩΝΙΑ JOOP 2020

Στην 8η τελετή απονομής των βραβείων JOOP, τα Ιαπωνικά Βραβεία Ποιότητας Ελαιολάδου ανακοίνωσαν για πρώτη φορά ότι το Myst Olive Oil αξίζει ένα ασημένιο μετάλλιο για την ποιότητα του ελαιολάδου του. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι μεταξύ 346 ελαιολάδων από 15 χώρες έχουμε λάβει αυτή τη θέση! 

Με πίστη και αφοσίωση στην ελιά της Πιερίας εργαζόμαστε εδώ και χρόνια με κύριο στόχο την προώθηση του Ολύμπου και των προϊόντων του.

NOVUM DESIGN AWARD

Χρυσό Βραβείο NOVUM DESIGN

Με τιμή σας ανακοινώνουμε ότι η εταιρεία ΜYST κέρδισε το Χρυσό Βραβείο Σχεδιασμού Novum στην κατηγορία σχεδιασμός συσκευασίας.

DAC AWARD

HALL OF FAME DESIGN AWARD

Με τιμή σας ανακοινώνουμε ότι η εταιρεία MYST κέρδισε το βραβείο κορυφαίων σχεδιαστών της DAC WORLD’S LEADING DESIGNERS AWARD και μια θέση στο GLOBAL HALL OF FAME FOR DESIGN.

Σχετικά με το HALL OF FAME AWARD: R+ πιστοποιεί ότι η εταιρεία MYST κατατάχθηκε στο TOP #50 μεταξύ όλων των σχεδίων και σχεδιαστών που έχουν διαγωνιστεί για στο Βραβείο Σχεδιασμός Συσκευασίας τα τελευταία 10 χρόνια. Τα πιο δημιουργικά σχέδια από όλο τον κόσμο έχουν τα ονόματά τους που αναφέρονται στο Designer Rankings τα οποία θα έχουν μια θέση στο Global Hall of Fame for Design για πάντα. 

GAMA INNOVATION AWARD

Χρυσό Βραβείο ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ GAMA 2017

Με τιμή σας ανακοινώνουμε ότι η εταιρεία MYST έχει κερδίσει το Βραβείο Καινοτομίας απο τον θεσμό GAMA SME FOOD INNOVATION AWARD 2017

Σχετικά με το SME AWARD: Μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που προσπαθούν να ξαναγράψουν τους κανόνες.

A' DESIGN Award

Χρυσό Βραβείο A' DESIGN

Με τιμή σας ανακοινώνουμε ότι η εταιρεία MYST έχει κερδίσει το ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ A’ DESIGN 2017

 Η εταιρεία MYST κέρδισε την Πρώτη Θέση (GOLD) στην κατηγορία «Σχεδιασμός Συσκευασίας» των A' Design Awards 2017. 

Η Σχεδιαστική ομάδα :

  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΠΑΝΙΔΗΣ | ΙΔΡΥΤΗΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
  • Ιβάν Βένκοφ | Σχεδιαστής Φιάλης
  • Χάρης Κακουλίδης | Branding / Logo / Συσκευασία
  • Ιωάννης Κωνσταντακόπουλος | Web design & development
el