Συχνές Ερωτήσεις

Παραγγελίες, Πληρωμές & Επιστροφές

 1. ΠΏς ΝΑ ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ;
  Το κάναμε απίστευτα εύκολο αλλά αρκετά ασφαλές και ασφαλές να κάνουμε μια παραγγελία. Myst® κατάστημα χρησιμοποιεί μια εύκολη, δύο-βήμα διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας που είναι επίσης ασφαλής, επίπεδο 1 PCI συμβατό που χρησιμοποιεί 128 bit Πιστοποιητικά SSL για να κρατήσει τα στοιχεία της παραγγελίας σας ασφαλή.
 2. ΧΡΕΙΆΖΟΜΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩ ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ;
  Όχι, μπορείτε να κάνετε checkout χωρίς να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό MYST®. Συνιστούμε myst® λογαριασμούς για την επίσπευση της διαδικασίας παραγγελίας, η οποία επιτρέπει την προ-πληθυσμό της διεύθυνσης και πληροφορίες χρέωσης για μελλοντικές εμπειρίες αγορών για www.myst.gr
 3. ΠΏς ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΕΛΈΓΞΩ ΤΗΝ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΤΗς ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑς ΜΟΥ;
  Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ολοκλήρωσης της παραγγελίας, σας ζητάμε να δώσετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, ώστε να μπορούμε να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση της παραγγελίας σας με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και ειδοποιήσεις SMS.
 4. ΕΦΑΡΜΌΖΕΤΑΙ ΦΌΡΟς ΕΠΊ ΤΩΝ ΠΩΛΉΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ ΜΟΥ;
  Εάν κάνετε την παραγγελία σας και η τελική διεύθυνση παράδοσης είναι εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν θα προστεθεί φόρος επί των πωλήσεων, αλλά ίσως χρειαστεί να καταβάλετε τέλη εισαγωγής και φόρο κατά την άφιξη. Τα τέλη εισαγωγής ποικίλλουν σημαντικά σε όλο τον κόσμο, γι' αυτό επικοινωνήστε με το τελωνείο σας για περισσότερες λεπτομέρειες. Εάν επιθυμείτε την αποστολή της παραγγελίας σας σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην παραγγελία σας θα συμπεριληφθεί ελληνικός φόρος επί των πωλήσεων (που ονομάζεται ΦΠΑ).
 5. ΠΟΙΕς ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΜΈΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΉς ΣΑς;
  Δεχόμαστε: Visa, MasterCar και American Express. Τα δεδομένα πληρωμής και παράδοσης συλλέγονται μέσω των πιο τεχνολογικά προηγμένων συστημάτων κωδικοποίησης (SSL) και το κατάστημά μας χρησιμοποιεί έναν ασφαλή διακομιστή και ένα πιστοποιητικό ATW για να εξασφαλίσει τη μέγιστη προστασία.
 6. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
  Η MYST® έχει μια αφοσιωμένη δέσμευση να διασφαλίσει την ασφαλή και αποτελεσματική παράδοση των τροφίμων μας. Για το σκοπό αυτό, ερευνούμε συνεχώς, αναπτύσσουμε και βελτιώνουμε το σύστημα συσκευασίας FreshWave. Παρακαλώ κάντε κλικ εδώ για να δείτε τη σελίδα πληροφοριών αποστολής μας για πλήρη στοιχεία χρέωσηαποστολής.
 7. Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΌΘΗΚΕ ΑΚΌΜΑ
  Η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης είναι στο email επιβεβαίωσης παραγγελίας σας – παρακαλώ επιτρέψτε μέχρι αυτή την ημερομηνία για την άφιξη της παραγγελίας σας. Εάν η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης έχει παρέλθει και δεν έχετε λάβει την παραγγελία σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ώστε να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε περαιτέρω.
 8. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ & ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ
  Είμαστε υπερήφανοι για την ποιότητα των προϊόντων μας. Εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά σας, επιστρέψτε την παραγγελία σας για ανταλλαγή ή επιστροφή της αξίας του εμπορεύματος.
  Κάντε κλικ εδώ για να δείτε αν πληροίτε τις απαιτήσεις πολιτικής επιστροφής.

Δέντρα, Ελιές, Λάδι & Παραγωγή

  1. ΠΟΣΕΣ ΕΛΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΈΝΑ ΛΊΤΡΟ ΕΛΑΙΌΛΑΔΟ;
   Σε γενικές γραμμές χρειάζονται πάνω από 1.000 ελιές βάρους μεταξύ 4 και 8 κιλών για να γίνει ένα λίτρο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Ένα μεγάλο δέντρο μπορεί να αποφέρει αρκετές ελιές για να παράγει 5 λίτρα ελαιολάδου.

  2. ΠΩΣ MYST® ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΟΥ ΠΑΡΆΓΕΤΑΙ;
   Το ταξίδι του MYST® ξεκινά στα τέλη Οκτωβρίου, που είναι η ιδανική περίοδος συγκομιδής. Κατά τη συγκομιδή, οι ελιές συλλέγονται με μεγάλη προσοχή και αποθηκεύονται σε κιβώτια για να εξασφαλίσουν την τέλεια κατάστασή τους. Η συμπίεση των ελιών οριστικοποιείται αυστηρά μέσα σε 24 ώρες από τη συγκομιδή, προκειμένου να διατηρηθεί και να διατηρηθούν όλες οι ευεργετικές ουσίες τους άθικτες. Οι ελιές είναι ψυχρής έκθλιψης σε τεχνολογικά εξελιγμένο 2φασικό ελαιοτριβείο, χωρίς ποτέ να ξεπερνούν τους 27°C, με αποτέλεσμα ένα ελαιόλαδο με εξαιρετικά αρώματα και γεύση.

  3. ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ;
   Μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο περιέχει 120 θερμίδες, 14 γραμμάρια λίπους και καμία χοληστερόλη. Το 77% του λίπους στο ελαιόλαδο είναι μονοακόρεστο και το 9% είναι πολυακόρεστα λιπαρά. Το 14% είναι κορεσμένα λιπαρά που προέρχονται από λαχανικά. Τα παρθένα ελαιόλαδα περιέχουν επίσης τα αντιοξειδωτικά β-καροτένιο και βιταμίνη Ε, καθώς και τις φαινολικές ενώσεις τυροζόλη και υδροξυτυροσόλη.

  4. ΠΩΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΩ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ;
   Το ελαιόλαδο πρέπει να φυλάσσεται σε δροσερό, σκοτεινό μέρος. Σωστά αποθηκευμένο, το ελαιόλαδο μπορεί να κρατήσει για τουλάχιστον δύο χρόνια. Είναι, ωστόσο, στο αποκορύφωμά της μέσα σε ένα χρόνο από την παραγωγή, και είναι πιο γευστική για τους πρώτους δύο μήνες.
   Το ελαιόλαδο δεν πρέπει να αποθηκεύεται στο ψυγείο. Εάν κρυώσει, το ελαιόλαδο θα θολώσει και τελικά θα στερεοποιηθεί ή θα κρυσταλλωθεί. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, το πετρέλαιο είναι απολύτως εντάξει? απλά αφήστε το λάδι σε θερμοκρασία δωματίου για ένα χρονικό διάστημα για να το επαναφέρετε στη φυσική του κατάσταση.

  5. ΕΊΝΑΙ ΑΣΦΑΛΈς ΝΑ ΦΑΤΕ 24 ΚΑΡΑΤ ΧΡΥΣΕΣ ΝΙΦΆΔΕΣ;
   Ναι! Εμείς εγχύεται το MYST® ΧΡΥΣΌ ελαιόλαδο με 24 καράτια, τρώγοντας 24 καράτια είναι αβλαβής. Ο χρυσός θεωρείται "βιολογικά αδρανής", που σημαίνει ότι περνά μέσα από το πεπτικό σύστημα χωρίς να απορροφηθεί. Ο φαγώσιμος χρυσός ως συμπλήρωμα διατροφής αναφέρεται ως Ε-175. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά CornucAupia Gold Leaf Manufacturing, Inc. για τα προϊόντα μας.
   Άνοιγμα πιστοποίησης

Μη διστάσετε να μας στείλετε email στο [email protected] για οποιαδήποτε πρόσθετη ερωτήση ή σχόλια.

Αναζήτηση www.myst.gr

ΤΣΆΝΤΑ αγορών (0)

Ειδική προσφορά, Δωρεάν Αποστολή στην Ευρώπη για παραγγελίες άνω των 100€.